Nieuws

Nieuwe prijzen

Onze prijzen zijn veranderd, we kunnen helaas niet anders. Maar uiteraard blijven we onophoudelijk hard werken aan jouw glimlach en een glanzende auto. Check op deze pagina wat er verandert.

Zoals je weet kenmerkt de Walvis zich met altijd een scherpe prijs, een mooie actie, goede service en een glanzend resultaat. Daar staan we om bekend in de regio en dat willen we graag zo houden. Maar zoals iedereen vast niet is ontgaan heeft de macro-economische situatie en de verdergaande maatregelen vanuit Den Haag een groot nadelig effect, waarbij ook wij alles opnieuw moeten bekijken en berekenen. Helaas worden wij ook hard geconfronteerd met alsmaar door stijgende energiekosten (nu oplopend naar 500%) en inkoopprijzen van grondstoffen (30-80%) en zien wij ons ook genoodzaakt om enkele aanpassingen door te voeren.

(Tijdelijk) geen basis abonnementen

Gezien deze ontwikkelingen maken wij de keuze om vanaf 1 november dit jaar met zowel de verkoop als het verlengen van basis abonnementen te stoppen. Heb je nu een basisabonnement? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Alle lopende basis abonnementen blijven gewoon geldig tot aan de einddatum.

Korting op voordeeldagen

Ook wordt vanaf 1 november de korting op de voordeeldagen iets aangepast. Ben je een waspashouder, en kom je langs op maandag, dinsdag of woensdag? Dan betaal je bijvoorbeeld nog steeds slechts € 12 voor Rain Magic Shine in plaats van de normale € 15,50.

Wassen is nog steeds een feestje

Waar niets in verandert is dat wij u als klant met een glimlach verwelkomen en ons uiterste best doen om u met een schone en glanzende auto te laten vertrekken. Want autowassen bij de Walvis moet wel een feestje blijven!

Vrolijke groet,
Team de Walvis

  • Deel op Facebook
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op WhatsApp

Meer berichten

Zwijndrecht gesloten op 27 februari ivm onderhoudswerkzaamheden

De vestiging in Zwijndrecht is op dinsdag 27 februari gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Meer op deze pagina
Zwijndrecht gesloten op 27 februari ivm onderhoudswerkzaamheden

De vestiging in Zwijndrecht is op dinsdag 27 februari gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Meer op deze pagina
De Walvis Sliedrecht gaat verder als Carwash Mohanlal XL

De vestiging in Sliedrecht is per 1 mei 2023 overgenomen door een nieuwe eigenaar en en gaat verder als Carwash Mohanlal XL.

Meer op deze pagina
Vestiging Papendrecht: gewijzigde openingstijden zondagen

Op onze vestiging in Papendrecht gelden vanaf nu gewijzigde openingstijden op zondagen: voortaan geopend van 10:00 tot 17:00 uur. (De wasboxen blijven geopend van 08:00 tot 22:00 uur).

Meer op deze pagina
Vacatures

Wij zijn op zoek naar parttime weekend-medewerkers voor onze vestigingen! Ben jij of ken jij de ideale kandidaat?

Meer op deze pagina