Nieuws

Nieuwe prijzen

Onze prijzen zijn veranderd, we kunnen helaas niet anders. Maar uiteraard blijven we onophoudelijk hard werken aan jouw glimlach en een glanzende auto. Check op deze pagina wat er verandert.

Zoals je weet kenmerkt de Walvis zich met altijd een scherpe prijs, een mooie actie, goede service en een glanzend resultaat. Daar staan we om bekend in de regio en dat willen we graag zo houden. Maar zoals iedereen vast niet is ontgaan heeft de macro-economische situatie en de verdergaande maatregelen vanuit Den Haag een groot nadelig effect, waarbij ook wij alles opnieuw moeten bekijken en berekenen. Helaas worden wij ook hard geconfronteerd met alsmaar door stijgende energiekosten (nu oplopend naar 500%) en inkoopprijzen van grondstoffen (30-80%) en zien wij ons ook genoodzaakt om enkele aanpassingen door te voeren.

(Tijdelijk) geen basis abonnementen

Gezien deze ontwikkelingen maken wij de keuze om vanaf 1 november dit jaar met zowel de verkoop als het verlengen van basis abonnementen te stoppen. Heb je nu een basisabonnement? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Alle lopende basis abonnementen blijven gewoon geldig tot aan de einddatum.

Korting op voordeeldagen

Ook wordt vanaf 1 november de korting op de voordeeldagen iets aangepast. Ben je een waspashouder, en kom je langs op maandag, dinsdag of woensdag? Dan betaal je bijvoorbeeld nog steeds slechts € 12 voor Rain Magic Shine in plaats van de normale € 15,50.

Wassen is nog steeds een feestje

Waar niets in verandert is dat wij u als klant met een glimlach verwelkomen en ons uiterste best doen om u met een schone en glanzende auto te laten vertrekken. Want autowassen bij de Walvis moet wel een feestje blijven!

Vrolijke groet,
Team de Walvis

  • Deel op Facebook
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op WhatsApp

Meer berichten

Vestiging Ploegstraat gesloten op donderdag 23 maart

Vanwege werkzaamheden is de vestiging aan de Ploegstraat gesloten op donderdag 23 maart.

Meer op deze pagina
Wijziging openingstijden vestiging Sliedrecht

Vestiging Sliedrecht gesloten op zondag, maandag en dinsdag

Meer op deze pagina
Aangepaste openingstijden mogelijk bij vorst

Wanneer het 's nachts of overdag vriest kan het voorkomen dat we onze openingstijden moeten aanpassen.

Meer op deze pagina
Vestiging Papendrecht: gewijzigde openingstijden zondagen

Op onze vestiging in Papendrecht gelden vanaf nu gewijzigde openingstijden op zondagen: voortaan geopend van 10:00 tot 17:00 uur. (De wasboxen blijven geopend van 08:00 tot 22:00 uur).

Meer op deze pagina
De Walvis Goes gaat verder als Carwash Goes

De vestiging Goes is per 1 juli 2021 overgenomen door de huidige franchisenemer (Wesley Huis in ’t Veld) en gaat verder als Carwash Goes. Belangrijk: alle waspastegoeden, voorverkoop bonnen (wasbeurten) en abonnementen van Wasstraat de Walvis blijven nog één jaar lang geldig in Goes, mits afgesloten vóór 30 juni 2021. Producten die ná 30 juni 2021 bij Wasstraat de Walvis worden gekocht, worden echter niet geaccepteerd bij Carwash Goes. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice door te mailen naar info@carwash-goes.nl of een bericht te sturen via WhatsApp, naar 0634173927.

Meer op deze pagina
Vacatures

Vacatures Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen! Ben jij of ken jij de ideale kandidaat? Wie wij zoeken: Parttime en weekend-medewerkers Voor onze autowasstraten zijn wij op zoek naar parttime en weekend-medewerkers (vanaf 18 jaar). Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers, die zelfstandig kunnen werken en klantgericht zijn. Daarnaast heb je oog voor detail en ben je een echte teamplayer. Samen met jouw collega’s houd je de kwaliteit hoog. Ook een praatje maken met de klanten gaat jou goed af. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een schone auto én een lach op zijn gezicht weer weg rijdt. Wil jij het team van Wasstraat de Walvis komen versterken? Laat het ons weten! Reageren kan via klantenservice@wasstraatdewalvis.nl

Meer op deze pagina
Corona maatregelen

Het Coronavirus kan ervoor zorgen dat we openingstijden moeten aanpassen, of andere maatregelen moeten nemen. Houdt u hiervoor deze website en onze nieuwsbrieven in de gaten. Daarnaast verzoeken wij u zoveel mogelijk met PIN te betalen. Of nog makkelijker: uw wasbeurt tevoren te kopen op https://walvisshop.nl.

Meer op deze pagina