Leuk dat je langskomt!

Sliedrecht

Ieder bezoek aan Wasstraat de Walvis garanderen we je:

Persoonlijke service waardoor je zelf ook gaat glimmen
Leuke ervaring voor alle leeftijden
Een prachtig schone auto door de beste wasproducten

Op deze vestiging:

Wasstraat

Extra service van de Walvis:
  • Stofzuigers
  • Mattenwasser
  • Papier voor de laatste druppels

Dé wasstraat voor een snelle wasbeurt.

Welkom bij locatie Sliedrecht. Hier wassen we je auto altijd voor. Zo heb je in een mum van tijd altijd een mooie brandschone auto.

Lekker plaatjes kijken

Marisstraat 1
3364AZ, Sliedrecht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:30
Gesloten

Belangrijke informatie

Om schade aan uw auto en onze apparatuur te voorkomen, dient u rekening te houden met de maximale- en minimale maten van uw auto die hieronder vermeld staan.

Maximale hoogte
Maximale breedte
Maximale breedte band
Minimale hoogte band
Minimale bodemvrijheid
2,20 meter
2,20 meter
33 centimeter
6,5 centimeter
13 centimeter

Betalen

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

De waspas is er voor jou als je houdt van...

5 redenen

Altijd korting op je wasprijs
Overal opwaarderen met bonus, zowel online als offline
Dikke korting op AutoSpa diensten (zoals VIP en waxbeurten)
Altijd korting op microvezeldoeken
Altijd korting op autoverzorgingsproducten van Frogchem

Veelgestelde vragen

Met antwoorden. Waar je blij van wordt!

Wat zijn de openingstijden van Wasstraat de Walvis Sliedrecht?

De wasstraat in Sliedrecht aan de Marisstraat 1 is geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Wij zijn gesloten op zon- en feestdagen. Heb je wel graag een schone auto op zondag? Dan kun je terecht bij onze wasstraat in Papendrecht. Krijg je dan ook een schonere auto? Nee, helaas. Al onze wasstraten hebben dezelfde topkwaliteit wassingen.

Wat zijn de afmetingen van de wasstraat in Sliedrecht?

De afmetingen per vestiging van Wasstraat de Walvis verschillen van elkaar. Voor onze wasstraat in Sliedrecht, gelden de volgende maten:

Maximale hoogte: 2,20 meter
Maximale breedte: 2,20 meter
Maximale breedte band: 33 centimeter
Minimale hoogte band: 6,5 centimeter
Minimale bodemvrijheid: 13 centimeter

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Hoe kan ik een waspas of abonnement afsluiten?

Wat leuk dat je vaker wilt komen naar de Walvis. Slim dat je kiest voor een waspas of abonnement, waardoor je altijd een schone auto hebt. De waspassen en abonnementen van de Walvis kun je hier afsluiten.

Hoe kan ik mijn kenteken wijzigen bij een abonnement?

Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Je kunt je kenteken wijzigen in onze Mijn Walvis omgeving.

Hoe kan ik het saldo checken van mijn waspas?

Om je auto met een waspas in Dordrecht Ploegstraat te wassen, heb je uiteraard wat saldo nodig. Je kunt checken hoeveel saldo je nog hebt in jouw Mijn Walvis omgeving. Je kunt daar ook direct online opwaarderen.

Hoe werkt Walvis Direct? Kan dit met een waspas?

Als je toevallig in de buurt bent bij onze wasstraat in Sliedrecht, kun je natuurlijk gewoon lekker langskomen. Je hoeft niet perse een abonnement of waspas te hebben. Dit is natuurlijk wel voordeliger, maar je kunt ook losse wasbeurten aanschaffen. Dit kan online, maar ook door de QR-code te scannen op het Walvis Direct bord bij de wasstraat. Je krijgt dan na betaling een code op je scherm, die je kunt laten scannen door een van onze waskrachten. Tot ziens in onze wasstraat! Wij maken van je auto wassen een feestje.
PS: Als je Walvis Direct gebruikt hebt dan wordt jouw betaalbewijs en code automatisch naar je telefoon gedownload als PDF-je. Wel zo handig als je per ongeluk je scherm uitgezet hebt voordat je aan de beurt was.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wat jammer dat je een klacht hebt. Het spijt ons. Maar natuurlijk gaan we het voor je oplossen. Heb je schade, is je auto niet schoon, of onze medewerkers niet vriendelijk genoeg? We gaan het netjes voor je oplossen. Je kunt een e-mail sturen naar: klantenservice@wasstraatdewalvis.nl. We nemen binnen 24 uur na het ontvangen van je bericht contact met je op.

Wat is RAIN-X?

RAIN-X is de ultieme lakbescherming die je op je auto wilt hebben. Niet alleen worden je ramen hiermee beschermt, ook beschermt het de lak tegen extreme weersinvloeden zoals pekel, sneeuw en regen. RAIN-X op je auto zorgt voor langdurige bescherming waardoor je auto na een bezoekje aan Wasstraat de Walvis direct water en vuilafstotend is.

Wat houdt de voorwas in bij Wasstraat de Walvis?

Bij wasstraat de Walvis vinden wij het extreem belangrijk om je auto een goede voorwas te geven. Dit doen we om je auto met een glimlach uit de wasstraat te krijgen, maar ook om ons product: RAIN-X goed aan te kunnen brengen. Wanneer er geen voorwas is, moet een wasstraat agressieve chemische stoffen en ongecontroleerde hoge druk gebruiken om je auto schoon te krijgen. Daar houden wij natuurlijk niet van. Dit is op lange termijn slecht voor je lak en het stinkt. Bij wasstraat de Walvis zorgen we voor goede waskrachten die jouw auto even wat extra aandacht geven.

Kom je er zelf niet uit?

Geeft niks, we helpen je met liefde.

Naar de contactpagina