Leuk dat je langskomt!

Zwijndrecht

Ieder bezoek aan Wasstraat de Walvis garanderen we je:

Persoonlijke service waardoor je zelf ook gaat glimmen
Leuke ervaring voor alle leeftijden
Een prachtig schone auto door de beste wasproducten

Op deze vestiging:

Wasstraat
Wasboxen
Doggywash

Extra service van de Walvis:
  • Stofzuigers
  • Mattenwasser
  • Papier voor de laatste druppels
  • Luchtspuiten om het interieur schoon te blazen
  • Autoparfum
  • Bandenspanningsmeter en lucht

Dé wasstraat voor een snelle wasbeurt.

In Zwijndrecht is alles aanwezig om jou wasstraat ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Perslucht, stofzuigers en schoonmaakmiddelen voor o.a. dashboard en ramen zijn gratis te gebruiken na een bezoek aan de wasstraat.Locatie Zwijndrecht word geroemd vanwege vriendelijk personeel en fijne prijzen.

Lekker plaatjes kijken

Fruiteniersstraat 19
3334KA, Zwijndrecht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
10:00-17:00

Belangrijke informatie

Om schade aan uw auto en onze apparatuur te voorkomen, dient u rekening te houden met de maximale- en minimale maten van uw auto die hieronder vermeld staan.

Maximale hoogte
Maximale breedte
Maximale breedte band
Minimale hoogte band
Minimale bodemvrijheid
2,10 meter
2 meter
36 centimeter
6,5 centimeter
13 centimeter

Betalen

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

De waspas is er voor jou als je houdt van...

5 redenen

Altijd korting op je wasprijs
Overal opwaarderen met bonus, zowel online als offline
Dikke korting op AutoSpa diensten (zoals VIP en waxbeurten)
Altijd korting op microvezeldoeken
Altijd korting op autoverzorgingsproducten van Frogchem

Veelgestelde vragen

Met antwoorden. Waar je blij van wordt!

Er is een doggy wash, maar hoe werkt die? En waar staan ze?

Niet alleen auto’s hebben geregeld een schoonmaakbeurt nodig. Ook honden. Huh, honden? Ja, voor honden hebben we een speciale doggy wash. Dit is een diervriendelijke mini-wasbox, waar je je hond in kunt plaatsen. Met een waterslang, kun je je hond vervolgens schoon maken. Daarna droog je je hond weer af. Ook honden bezorgen wij een glimlach. Wanneer je hond in de bak wordt geplaatst, wordt er duidelijk aangegeven wat te doen. Onze doggy wash-boxen staan in: Zwijndrecht, Papendrecht en Dordrecht Ploegstraat.

Hoe kan ik een waspas of abonnement afsluiten?

Wat leuk dat je vaker wilt komen naar de Walvis. Slim dat je kiest voor een waspas of abonnement, waardoor je altijd een schone auto hebt. De waspassen en abonnementen van de Walvis kun je hier afsluiten.

Hoe kan ik mijn kenteken wijzigen bij een abonnement?

Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Je kunt je kenteken wijzigen in onze Mijn Walvis omgeving. Het is erg eenvoudig. Klik op Mijn auto's en vervolgens op wijzigen om je kenteken te wijzigen. Dat kost slechts 12,50.

Hoe kan ik het saldo checken van mijn waspas?

Om je auto met een waspas in Zwijndrecht te wassen, heb je uiteraard wat saldo nodig. Je kunt checken hoeveel saldo je nog hebt in jouw Mijn Walvis omgeving. Klik op producten om je saldo te checken en eventueel op te waarderen. Je kunt dan direct online betalen.

Hoe werkt Walvis Direct? Kan dit met een waspas?

Als je toevallig in de buurt bent bij onze wasstraat in Zwijndrecht, kun je natuurlijk gewoon lekker langskomen. Je hoeft niet perse een abonnement of waspas te hebben. Dit is natuurlijk wel voordeliger, maar je kunt ook losse wasbeurten aanschaffen. Dit kan online, maar ook door de QR-code te scannen op het Walvis Direct bord bij de wasstraat. Je krijgt dan na betaling een code op je scherm, die je kunt laten scannen door een van onze waskrachten. Tot ziens in onze wasstraat! Wij maken van je auto wassen een feestje.
PS: Als je Walvis Direct gebruikt hebt dan wordt jouw betaalbewijs en code automatisch naar je telefoon gedownload als PDF-je. Wel zo handig als je per ongeluk je scherm uitgezet hebt voordat je aan de beurt was.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wat jammer dat je een klacht hebt. Het spijt ons. Maar natuurlijk gaan we het voor je oplossen. Heb je schade, is je auto niet schoon, of onze medewerkers niet vriendelijk genoeg? We gaan het netjes voor je oplossen. Je kunt een e-mail sturen naar: klantenservice@wasstraatdewalvis.nl. We nemen binnen 24 uur na het ontvangen van je bericht contact met je op.

Wat is RAIN-X?

RAIN-X is de ultieme lakbescherming die je op je auto wilt hebben. Niet alleen worden je ramen hiermee beschermt, ook beschermt het de lak tegen extreme weersinvloeden zoals pekel, sneeuw en regen. RAIN-X op je auto zorgt voor langdurige bescherming waardoor je auto na een bezoekje aan Wasstraat de Walvis direct water en vuilafstotend is.

Doen jullie een voorwas voordat mijn auto de wasstraat in gaat?

Bij wasstraat de Walvis vinden wij het extreem belangrijk om je auto een goede voorwas te geven. Dit doen we om je auto met een glimlach uit de wasstraat te krijgen, maar ook om ons product: RAIN-X goed aan te kunnen brengen. Wanneer er geen voorwas is, moet een wasstraat agressieve chemische stoffen en ongecontroleerde hoge druk gebruiken om je auto schoon te krijgen. Daar houden wij natuurlijk niet van. Dit is op lange termijn slecht voor je lak en het stinkt.

Ik krijg wel eens hoofdpijn als ik door andere wasstraten rij, hoe komt dat? 

Goede vraag. Dit kan door verschillende redenen komen. Natuurlijk heb je vaak veel lichten voor de beleving in de wasstraten en daar kun je gevoelig voor zijn. Het feit dat veel mensen hoofdpijn krijgen in een wasstraat komt door de agressieve chemie die gebruikt wordt om je auto schoon te krijgen. Doordat er bij veel wasstraten geen voorwas is, dus een medewerker die het grove vuil van je auto wast, moet er ongecontroleerde hoge druk en chemie worden ingezet om je auto schoon te krijgen. Deze chemische lucht komt via je ventilatie naar binnen en geen positief effect op je gezondheid van dat moment. Nu is het natuurlijk heel makkelijk om het bruggetje te slaan naar de Walvis. Wij hebben wel een voorwas, en geen agressieve chemie en een schonere auto. En dat voor een nette prijs. Kom gewoon eens langs. Klik hier voor al onze vestigingen

Wat houdt de voorwas in bij Wasstraat de Walvis?

Wij maken van je auto wassen een feestje. Dat is onze merkbelofte, en daarom doen we daar ook iets extra’s voor. Om ervoor te zorgen dat jouw auto extreem schoon is, staan er bij elke vestiging van ons, medewerkers die je auto een voorwas geven. We halen het grove vuil van je auto, waardoor we geen agressieve chemische middelen hoeven te gebruiken om jouw auto schoon te krijgen.

Dit kun je ook verwachten bij onze wasstraat in Zwijndrecht aan de Fruiteniersstraat 19. Vandaag nog een schone auto? Onze wasstraat is geopend van 08.30 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00.

Kom je er zelf niet uit?

Geeft niks, we helpen je met liefde.

Naar de contactpagina