Locaties

Papendrecht

Ieder bezoek aan Wasstraat de Walvis garanderen we je:

Persoonlijke service waardoor je zelf ook gaat glimmen
Leuke ervaring voor alle leeftijden
Een prachtig schone auto door de beste wasproducten

Op deze vestiging:

Wasstraat
Wasboxen (binnen)
Doggywash

Extra service van de Walvis:
  • Stofzuigers
  • Mattenwasser
  • Papier voor de laatste druppels
  • Luchtspuiten om het interieur schoon te blazen

Dé wasstraat voor een snelle wasbeurt.

Onze wasstraat in Papendrecht is bijna al-tijd open. 😉 Met ruime openingstijden kun je op ieder moment terecht. Door de ideale ligging en snelle service zit je zo weer op de snelweg. Ga zelf door één van onze wasboxen of laat je auto handmatig spoelen. Het zal hoe dan ook een mooie ervaring zijn. Tot zo in Papendrecht!

Lekker plaatjes kijken

Kattestaart 26
3355PP, Papendrecht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
08:30-18:00
10:00-17:00

Belangrijke informatie

Om schade aan uw auto en onze apparatuur te voorkomen, dient u rekening te houden met de maximale- en minimale maten van uw auto die hieronder vermeld staan.

Maximale hoogte
Maximale breedte
Maximale breedte band
Minimale hoogte band
Minimale bodemvrijheid
2,10 meter
2 meter
34 centimeter
6 centimeter
13 centimeter

Betalen

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

De waspas is er voor jou als je houdt van...

5 redenen

Altijd korting op je wasprijs
Overal opwaarderen met bonus, zowel online als offline
Dikke korting op AutoSpa diensten (zoals VIP en waxbeurten)
Altijd korting op microvezeldoeken
Altijd korting op autoverzorgingsproducten

Veelgestelde vragen

Met antwoorden. Waar je blij van wordt!

Wat zijn de openingstijden van Wasstraat de Walvis Papendrecht?

In onze wasstraat-jungle in Papendrecht kun je elke dag je auto wassen van 08.30 tot 18.00 uur. Op zondag is de wasstraat geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De wasboxen zijn elke dag geopend van 08.00 tot wel 22.00 uur. Je kunt je auto zelf wassen met de beste producten. In de wasstraat zelf zetten wij jouw auto in het zonnetje, beloofd!

Wat zijn de afmetingen van de wasstraat in Papendrecht?

De afmetingen per vestiging van Wasstraat de Walvis verschillen van elkaar. Voor onze wasstraat in Papendrecht, gelden de volgende maten:

Maximale hoogte: 2,10 meter
Maximale breedte: 2 meter
Maximale breedte band: 34 centimeter
Minimale hoogte band: 6 centimeter
Minimale bodemvrijheid: 13 centimeter

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Er is een doggy wash, maar hoe werkt die? En waar staan ze?

Niet alleen auto’s hebben geregeld een schoonmaakbeurt nodig. Ook honden. Huh, honden? Ja, voor honden hebben we een speciale doggy wash. Dit is een diervriendelijke mini-wasbox, waar je je hond in kunt plaatsen. Met een waterslang, kun je je hond vervolgens schoon maken. Ook honden bezorgen wij een glimlach. Wanneer je hond in de bak wordt geplaatst, wordt er duidelijk aangegeven wat te doen. Onze doggy wash-boxen staan in: Zwijndrecht, Papendrecht en Dordrecht Ploegstraat.

Hoe kan ik een waspas of abonnement afsluiten?

Wat leuk dat je vaker wilt komen naar de Walvis. Slim dat je kiest voor een waspas of abonnement, waardoor je altijd een schone auto hebt. De waspassen en abonnementen van de Walvis kun je hier afsluiten.

Hoe kan ik mijn kenteken wijzigen bij een abonnement?

Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Je kunt je kenteken wijzigen in onze Mijn Walvis omgeving. Dat kost slechts 12,50.

Hoe kan ik het saldo checken van mijn waspas?

Om je auto met een waspas in Papendrecht te wassen, heb je uiteraard wat saldo nodig. Je kunt checken hoeveel saldo je nog hebt in jouw Mijn Walvis omgeving. Je kunt daar ook direct online opwaarderen.

Hoe werkt Walvis Direct? Kan dit met een waspas?

Als je toevallig in de buurt bent bij onze wasstraat in Papendrecht, kun je natuurlijk gewoon lekker langskomen. Je hoeft niet perse een abonnement of waspas te hebben. Dit is natuurlijk wel voordeliger, maar je kunt ook losse wasbeurten aanschaffen. Dit kan online, maar ook door de QR-code te scannen op het Walvis Direct bord bij de wasstraat. Je krijgt dan na betaling een code op je scherm, die je kunt laten scannen door een van onze waskrachten. Tot ziens in onze wasstraat! Wij maken van je auto wassen een feestje.
PS: Als je Walvis Direct gebruikt hebt dan wordt jouw betaalbewijs en code automatisch naar je telefoon gedownload als PDF-je. Wel zo handig als je per ongeluk je scherm uitgezet hebt voordat je aan de beurt was.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wat jammer dat je een klacht hebt. Het spijt ons. Maar natuurlijk gaan we het voor je oplossen. Heb je schade, is je auto niet schoon, of onze medewerkers niet vriendelijk genoeg? We gaan het netjes voor je oplossen. Je kunt een e-mail sturen naar: klantenservice@wasstraatdewalvis.nl. We nemen binnen 24 uur na het ontvangen van je bericht contact met je op.

Wat is RAIN-X?

RAIN-X is de ultieme lakbescherming die je op je auto wilt hebben. Niet alleen worden je ramen hiermee beschermt, ook beschermt het de lak tegen extreme weersinvloeden zoals pekel, sneeuw en regen. RAIN-X op je auto zorgt voor langdurige bescherming waardoor je auto na een bezoekje aan Wasstraat de Walvis direct water en vuilafstotend is.

Wat houdt de voorwas in bij Wasstraat de Walvis?

Bij wasstraat de Walvis vinden wij het extreem belangrijk om je auto een goede voorwas te geven. Dit doen we om je auto met een glimlach uit de wasstraat te krijgen, maar ook om ons product: RAIN-X goed aan te kunnen brengen. Wanneer er geen voorwas is, moet een wasstraat agressieve chemische stoffen en ongecontroleerde hoge druk gebruiken om je auto schoon te krijgen. Daar houden wij natuurlijk niet van. Dit is op lange termijn slecht voor je lak en het stinkt. Bij wasstraat de Walvis zorgen we voor goede waskrachten die jouw auto even wat extra aandacht geven.

Kom je er zelf niet uit?

Geeft niks, we helpen je met liefde.

Naar de contactpagina